15 februari, 2009

Middag: Kyckling- och squashlasagne

4 personer
Du behöver:
3 stora kycklingfiléer
1 stor squash (ca 500 g)
Olivolja
3 msk pesto
Salt & peppar
1 förpackning Kelda tomatsoppa (500 g)
1 paket gröna lasagneplattor
1 dl riven mager ost

Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kycklingfiléerna i tunna strimlor. Skiva squashen. Stek kycklingen i olja. När den är genomstekt rör du ner pesto och kryddar efter smak. Ta upp kycklingen och stek därefter squashen i olja, ca 2 min per sida. Krydda med lite salt.
Häll lite av tomatsoppan i botten på en ugnsäkerform. Varva lasagneplattor, kyckling, squash, soppa. Låt översta lagret vara plattor och soppa. Strö sist över osten.
Gratinera mitt i ugnen i ca 20 min. Servera med sallad.

Inspiration från:
Tidningen Allt om mat

1 kommentar:

Anonym sa...

Oh så gott!