26 november, 2008

Middag: Skinkfyllda paprikor

3 personer
Du behöver:
3 röda paprikor

Ett paket färdigstrimlad skinka
Några nävar färska champinioner
2 gula lökar
En burk creme fraiche
Lite riven ost
Salt och peppar

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela paprikorna i halvor och kärna ur dem. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.
Hacka lök, dela champinioner och häll på den strimlade skinkan på ett stekjärn. Stek tills allt fått lite färg. Salta och peppra. Häll över creme fraiche, blanda och ta av järnet från plattan.
Fyll paprikahalvorna med skinkblandningen. Toppa med lite riven ost.
Ställ in i ugnen och låt stå där till osten smällt (ca 10 min).
Färdigt!

1 kommentar:

Anonym sa...

mums vad gott, detta måste jag prova! =)