19 april, 2009

Efterrätt: Hallon- & kokossmulpaj


Detta är nog en av de enklaste pajer att bjuda på, men ack så god! Hela pajen gick åt till de fem gästerna vilket jag tolkar som att den vaar mycket uppskattad :)

6 personer
Du behöver:
500 g frysta hallon
1,5 dl strösocker, (2 dl + 1 dl)
1 tsk potatismjöl
150 g smör
200 g kokos, riven
1 dl vetemjöl
Tillbehör:
En förpackning vaniljvisp

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200°. Blanda hallonen med 1/2 dl socker och potatismjöl i en pajform.
Smält smöret och blanda med kokos, 1 dl socker och mjöl. Smula blandningen över hallonen. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min. Låt pajen kallna.
Värm pajen i ugnen ca 5 min innan servering. Servera med vaniljvisp.

Recept från:
Allt om Mat

1 kommentar:

Kalasgott sa...

Oh gud så gott!! :-) Älskar hallonpaj, och kokos! Mums!