En lättlagad måltid som passar utmärkt en vanlig vardagskväll.
4-5 personer
Du behöver:
300 g pastaskruvar
600 g kassler (kyckling, räkor el. dylikt går precis lika bra)
1 burk kronärtkocksbottnar (ca 400 g)
2 förpackningar färdig tomat- och ostsås (ca 400 g styck)
2 ägg
100 g riven ost
Gör såhär:
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Häll av i ett durkslag och häll tillbaka i kastrullen. Dela kasslern och kronärtkocksbottnarna i småbitar. Rör ner i pastan. Blanda samman sås och ägg, häll sedan ner i kastrullen. Blanda allt väl.
Häll över i en ugnssäker form. Strö över ost. Ställ in i ugnen, 225 grader i 15 min.
Servera med en fräsch sallad och lite naturell keso.
2 kommentarer:
ser kanongott ut!
/Leila bakar...
:) tack! jaa det ska absolut testas!:) men du får ja passa på o ställa en till fråga..? gjorde den där granolan efter ditt recept igårkväll,fast gjorde större sats.. men alltså blir ju som en smuldeg typ o vill inte torka heller..prova även o göra mindre men d funka på samma sätt..o din såg ju knaprig ut:-S
kram
Skicka en kommentar