Igår gjorde jag en väldigt enkel och god rätt! Måtten i receptet är ungefärliga, då jag inte mätte exakt när jag gjorde den själv.
4 personer
Du behöver:
4 kycklingfiléer
En ask körsbärstomater (250 g)
70 g bladspenat
0,5 dl creme fraiche
0,5 dl majonäs
1 msk stark grov senap
40 g pinjenötter
1-2 pitabröd/person
Gör såhär:
Tina kycklingfiléerna, dela i småbitar och stek så de är helt genomstekta.
Dela tomaterna på mitten, hacka spenaten. Rör ner tomat, spenat och övriga ingredienser i en stor skål tillsammans med den stekta kycklingen.
Värm pitabröden några minuter i ugnen tills de börjar få färg.
Servera bröden fyllda med kycklingröran!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
mm jag älskar fyllda pitabröd, så gott! =)
Skicka en kommentar