18 maj, 2009

Middag: Tacopizza

Detta kan vara en av de enklaste middagarna, men det är ju så gott! Särskilt gott är det att äta pizzaresterna kalla dagen efter.

Du behöver:
Tacoskal
Créme fraiche
Tomatpure
Skinka
Tomat
Ananas
Riven ost
Oregano
(Hur många tacos man vill äta och mängder av de olika "påläggen" man har på är upp till var och en att bestämma)

Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda samman créme fraiche och tomatpure (min blandning består av ca 3/4 créme fraiche och 1/4 tomatpure). Bred ett lager över varje tacoskal. Lägg på fyllning. Avsluta med ost och oregano. Ställ in i ugnen i ca 15 min, eller tills det att osten smält och fått lite färg.

Variera gärna fyllningen. Gott är exempelvis att ha tonfisk, banan, curry och jordnötter på!

Inga kommentarer: