20 april, 2009

Middag: Lasagne med feta/oliv-keso


4 personer
Du behöver:
2 förp. keso (feta/oliv)
3 hackade tomater
5 hackade soltorkade tomater
1 liten hackad rödlök
Salt & peppar
10-12 lasagneplattor
Ca 100 g riven ost
Gör såhär:
Blanda keson med de två tomatsorterna och löken. Smaka av med salt och peppar.
Bottna en ugnssäker form med lite kesoblandning. Lägg på ett lager lasagneplattor. Fortsätt att varva keso och plattor. Avsluta med ett lager keso och toppa med osten.
Gratinera i ugn, 225 grader, ca 20 min.
Servera med sallad. Vill du ha kött till? Lägg till exempelvis några skivor skinka.

1 kommentar:

Mikkis sa...

Mums vad gott det låter! Kom på att jag måste själv laga lasange snart. Det är alltförlänge sedan det serverades här hemma :p