3 personer
Du behöver:
1 zucchini
2 gula lökar
15 körsbärstomater
8 skivor smakrik rökt skinka
Salt & peppar
8 ägg
4 msk vatten
150 g fetaost
Gör såhär:
Dela zucchinin i tunna skivor och låt fräsa i smör några minuter i en vanlig stekpanna. Hacka löken och dela tomaterna på mitten. Dela skinkan i mindre bitar. Häll över lök, tomat och skinka i stekpannan och låt fräsa ytterligare någon minut. Salta och peppra.
Vispa samman ägg och vatten och häll över. Smula över fetaosten.
Lyft omeletten lite då och då så att lös smet rinner ner och kan stelna. Stek på svag värme i ca 5 min till den stelnat någotsånär. Låt stå under lock på mycket svag värme i ca 10 minuter.
Servera frittatan med sallad.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar